3 gulvtyper til dig

09 juni 2021
Steffen Hansen

Når du skal vælge gulv til din bolig, er der forskellige typer at vælge i mellem. Alt efter hvilket udtryk du ønsker at din bolig skal have, så spiller gulvtypen en stor rolle. Det er både måden gulvet ser ud på, men også hvordan det føles at gå på, der er vigtigt. Både for dig selv og dine gæster. Så her kommer tre typer gulve, der måske vil falde i din smag. 

 

Trægulv

Den mest populære type af gulv, der befinder sig i mange hjem, er trægulv. Trægulve kan se ud på mange forskellige måder, både med hensyn til farve og mønster. Nogle hjem har trægulv med sildebensmønster, mens andre har rent ubehandlet plankegulv. Alt efter hvilket udtryk og stil din bolig skal have, så kan du vælge trægulv der passer hertil. 

 

Vinylgulv

En anden populær type gulv, er vinylgulv. Vinylgulvene er lavet af plastik, så de er langt mere holdbare end trægulve, og nemmere at rengøre, da vinylgulve ikke suger vandet, når du for eksempel vasker gulv, ligesom trægulve kan gøre. Det kan også være en fordel at have vinylgulve i bygninger, hvor der hver dag går en masse mennesker rundt, som kan lave slid på gulvet. Dette kunne for eksempel være på hospitaler og i dagligvarebutikker. 

 

Laminatgulv

Hvis du godt kunne tænke dig trægulve i din bolig, men overvejer om der findes et billigere alternativ, så kan laminatgulve være en god løsning. Laminatgulve kan nemlig fremstilles, så de minder om de fleste træsorter, så du stadig kan få udtrykket af et trægulv. Det er også en af de stærkeste gulvtyper på markedet, der ligesom vinylgulve er nemme at vedligeholde. 

 

Hvis du går og mangler en ny type gulv til din bolig, så kan du eventuelt se det store udvalg ved kennditgulv, som sælger gulve af forskellige typer og varianter. Find dem her: https://www.kennditgulv.dk/gulvfirma/gulvlaegger_kobenhavn

Flere Nyheder