Alkoholbehandling for misbrugsramte familier

22 oktober 2018
Astrid Pedersen
Alkoholbehandling for misbrugsramte familier

Er du og din familie hårdt ramt af et familie medlems alkoholmisbrug, er det bare med at få vedkommende i behandling hurtigst muligt. Det er nemlig ikke kun den misbrugsramte selv, som lider under misbruget – det er alle de nærmeste.

Behandlingscenter Stien – alkoholbehandling i naturskønne og rolige omgivelser

Når en misbrugsramt – eksempelvis en alkoholiker – står for at skulle modtage afvænnende behandling, er det en rigtig god idé, hvis han eller hun kommer væk fra de vante omgivelser. Især hvis misbruget til dels er betinget af det miljø, i hvilket vedkommende opholder sig til daglig. Samtidig er det en fordel, at man på et behandlingscenter eller misbrugscenter ikke behøver at skulle bekymre sig om opretholdelsen af hverdagen, så længe behandlingen og afvænningen foregår. På et professionelt misbrugscenter vil der være taget hånd om de mest basale ting så som rengøring, indkøb og madlavning, således at de misbrugsramte, som opholder sig på centeret, kan fokusere helt og fuldt på deres helbredelse.

Behandlingscenter Stien tilbyder alkoholbehandling i rolige og trygge rammer i det smukke område mellem Haderslev og Vojens. Hos Behandlingscenter Stien, som er blandt de mest velansete misbrugscentre i Danmark, kan misbrugsramte modtage terapi og alkoholbehandling efter principperne i Minnesota modellen. Dette behandlings system er blandt de mest gennemtestede og succesfulde alkohol behandlinger i hele verden, fordi det inddrager såvel den misbrugsramte som dennes familie og andre nære relationer.

Med en behandling, som anvender Minnesota modellen som forbillede, er du sikker på, at der både tages hånd om såvel misbrug og afvænning som opbygning af en ny, stoffri – eller alkoholfri – tilværelse. Efter selve behandlingsforløbet, som typisk vil strække sig over fem uger, vil behandlingen følges op med et ambulant tjek op forløb. Og den misbrugsramte vil til hver en tid kunne trække på de kontakter, han eller hun har skabt i løbet af behandlingen, hvis behovet skulle melde sig i fremtiden.

Kig ind på Behandlingscenter Stiens hjemmeside behandlingscenter-stien.dk og find mere information om alkoholbehandling.

Flere Nyheder