Billige mobil covers – ideelle til beskyttelse af din smartphone

23 november 2018
Astrid Pedersen
image

Din nye, dyre smartphone fortjener bedre end blot at ligge og rasle ubeskyttet rundt i din lomme eller i din taske. En stor del af charmen ved moderne smartphones er deres smukke, blankpolerede ydre, den slanke profil og det berøringsfølsomme front display. Disse ting kan hurtigt blive ødelagt, hvis du lader din telefon ligge i lommen eller tasken sammen med nøgler og andre spidse eller skarpe genstande, som kan føje ridser og skrammer til det elegante chassis. Og helt galt er det, hvis du er så uheldig at tabe din smartphone ned på en hård overflade, så som et beton gulv eller en asfaltbelagt vej.

En smadret smartphone er et dyrt bekendtskab

Hvis uheldet er ude, og du ryger ud i en sådan situation, kan det nemlig godt komme til at koste dig rigtig dyrt i værksteds regninger. En smartphone, som har taget turen i asfalten eller cement flisen uden at være iført et beskyttende cover eller etui, har nemlig kun meget små chancer for at overleve med alle sine funktioner i behold.

Er du heldig, er det ”kun” frontglasset, som ryger sig en tur – og det er endda dyrt nok at udskifte, hvis du altså ønsker et originalt front glas som erstatning – og samtidig foretrækker, at reparationen bliver udført på et autoriseret værksted, hvilket til hver en tid kan anbefales. Hvis du derimod er rigtig uheldig, vil den sarte og følsomme elektronik, som udgør grundlaget for din smartphones funktioner, også ryge sig en tur. Og så går en reparation først hen og bliver rigtig dyr – hvis altså telefonen overhovedet kan reddes.

Undgå dyre reparationer – beskyt din smartphone med et telefon cover

Alt dette kan du undgå, hvis du blot investerer få hundrede kroner i et robust telefon cover. Du kan finde billige mobilcovers i forskellige designs og til alle mærker og modeller af smartphones på lux-case.dk.

Flere Nyheder