Få dit lækre badekar igen med maling af badekar

26 april 2019
Astrid Pedersen
Få dit lækre badekar igen med maling af badekar

Et badekar i eget badeværelse er nærmest det tætteste, du kommer på en hjemmespa. Hvis du havde pladsen, kunne du ganske rigtigt installere en jacuzzi, en sauna og et dampbad – men for almindelige dødelige repræsenterer badekarret den lille hverdags luksus, som er så vigtig for, at vi kan fungere til daglig.

Med et badekar kan du opnå afslapning og afspænding efter en lang og hård arbejdsdag, og få et velfortjent afbræk fra dagens skærmydsler. Alt, hvad der kræves, er et badekar fyldt med varmt vand, nogle duftende badeolier, lidt Epsom salt til blødgøring af musklerne, dæmpet belysning og blid musik som akkompagnement. Så har du opskriften på dit helt egen afstressende kurbad, som forbereder dig til en god og lang nattesøvn.

Få dit lækre badekar igen med en maling af badekar

Hvis dit badekar er blevet slidt og grimt, kan det godt være, at du ikke har lyst til at nedsænke dit legeme deri. Dette er fuldt forståeligt. Når emaljen på indersiden af et badekar bliver slidt bort, kan kalk og okker nemmere aflejre sig, hvilket gør emaljens overflade gullig og ru.

Denne ru overflade danner den perfekte grobund for alskens mikro organismer, idet hud- og sæbe rester nemmere kan sætte sig fast. Dette kan gøre dit badekar til en ren bakterie bombe, og dermed gøre dine karbade decideret skadelige for dit helbred. Men du behøver ikke at fortvivle – eller skille dig af med badekarret. Det kan nemlig reddes med en maling af badekar.

Hvordan foregår maling af badekar?

En dygtig håndværker kan udføre maling af badekar på få timer. Først renser han badekarret op og sliber det, så den nye emalje binder bedre. Dernæst påføres emaljen, som er en blanding af akryl og uretan. Når denne har hærdet i et døgn, kan du atter tage dit nu flotte og skinnende badekar i brug. Få et tilbud på maling af badekar på ny-emalje.dk

Flere Nyheder