Få den bedste behandling på din lokale dyreklinik

22 november 2019
Astrid Pedersen
Få den bedste behandling på din lokale dyreklinik

Når familien får et nyt, firbenet medlem, vil tilknytningen til den nye ven hurtigt vokse. Derfor er det forbundet med næsten lige så stor bekymring, når katten, hunden, marsvinet eller kaninen bliver ramt af sygdom, som hvis dette gjaldt et af familiens øvrige medlemmer. Således er det en rigtig god idé at have en fast tilknyttet dyrlæge eller dyreklinik, hvor man er sikker på, at såvel to som firbenede får den bedste og mest omsorgsfulde behandling.

Hvornår bør jeg gå til dyrlægen med mit dyr?

Mange nybagte dyreejere vælger at vente med at besøge dyrlægen til der opstår akut sygdom. Men faktisk bør du som noget af det første efter hjemtagelsen af din nye pelsklædte ven sørge for at få kontakt til din lokale dyrlæge. Her skal dyret registreres, således at du kan få de rettidige indkaldelser til vaccination og sundheds tjek.

Disse skal foretages regelmæssigt for at sikre de optimale rammer for dit dyrs helbred. Din dyrlæge vil notere dyrets objektive værdier – vægt, størrelse, blodtryk med videre – og rådgive dig omkring særlige diæter eller andre forhold omkring dit dyr. På den måde kan være sikker på, at dit dyr til hver en tid har de bedst mulige vilkår, og at diverse sygdomme og lidelser kan foregribes og forebygges i tide.

Hvor finder jeg en dygtig dyrlæge i Furesø Kommune?

Er du bosat i det skønne Nordsjælland i nærheden af Værløse, Måløv, Hareskovby eller Farum, kan du med fordel vælge at aflægge Værløse Dyreklinik en visit. Hos Værløse Dyreklinik finder du såvel dyrlæge med speciale i almen veterinær medicin som en af områdets førende øjen og øjenpanel specialist og dygtige veterinær sygeplejersker. Værløse Dyreklinik tilbyder alle former for undersøgelser og behandlinger, inklusive røntgen eller ultralyds undersøgelser og kirurgiske indgreb.

Du kan læse mere om dyreklinikken på hjemmesiden værløsedyreklinik.dk

Flere Nyheder