Få professionel hjælp til at friske boligen op hos din maler på Amager

04 november 2020
Astrid Pedersen

Hvis dine stuer og værelser står overfor en ansigtsløftning, bør du kontakte dit lokale malerfirma for et tilbud på indvendigt malerarbejde – de kan nemlig klare arbejdet bedre end dig.

Hvad er fordelen ved at hyre en professionel maler?

Der er mange fordele ved at overlade malerarbejdet til professionelle malere frem for at udføre det selv. For det første slipper du for al besværet. Det er både hårdt og tidskrævende selv at forestå malerarbejdet i boligen, nærmest uanset størrelsen af denne. Du skal under alle omstændigheder ud og købe ind – og indkøbene til indvendig maling af boligen er ikke gjort med et par spande maling og en pensel.

Er du slet ikke i besiddelse af nogen former for malergrej kan du roligt regne med, foruden pensler og ruller i forskellige størrelser, at skulle investere i spande, bakker, spartler, forlængerskafter og måske endda en trappestige hvis du ikke på forhånd ejer sådan én.

Du skal der ud over have fat på pap og plast til afdækning af møbler og gulve, og malertape som bruges til afdækning af stik kontakter, dørkarme, paneler og vinduesrammer mens du maler lofter og vægge. Og så skal du ud og finde maling i de ønskede farver samt grunder, træmaling til paneler, dørkarme og andet træværk, lofthvidt, grunder og primer (også kaldet Microdispers eller Blåt Vand).

Du vil hurtigt opdage at det langt fra er nogen gratis – eller blot billig – omgang selv at male boligen indvendig. Når du handler i et byggemarked eller i en farvehandel opnår du ikke tilnærmelsesvis de stordrift fordele som et professionelt malerfirma nyder godt af. Og du vil ikke kunne trække udgifterne til hverken udstyr eller materialer fra i skat.

Få det smukkeste hjem med hjælp fra en dygtig maler

For det andet vil en faglært maler med mange års erfaring have de bedste forudsætninger for at skabe flotte resultater, som du og din familie kan have glæde af lang tid fremover. Du kan finde din lokale maler hos Malerkanonen – læs mere på https://malerkanonen.dk/maler-amager/ 

Flere Nyheder