Find den rette altandør online

30 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Går du i tanker om at etablere en altan? Så bør du vælge din nye altandør med omhu.

Hvilken type altandør eller terrassedør skal jeg vælge?

Der findes mange muligheder når du står for at skulle væge en nye altandør eller terrassedør. Det kan godt være vanskeligt at gennemskue hvilken type dør som passer bedst til din bolig. Her bør du altid tage udgangspunkt i de døre, som allerede findes i boligen.

Det er en god idé at vælge altandør eller terrassedør som stilmæssigt falder i hak med de allerede eksisterende døre, og som derfor kan være med til at skabe en rød tråd i din bolig indretning.

Vælg en dobbelt altandør hvis du har mulighed for det

Dertil kommer, at du har mulighed for at vælge mellem to forskellige altandør typer, nemlig dobbelte altandøre og enkeltfagede altandøre. Sidst nævnte type henvender sig især til beboere i lejligheder, som får påmonteret en forholdsvis lille og smal altan.

image

Der er grænser for hvor meget plads man kan afse til en altandør, såvel på altanen som i det tilstødende rum. Og derfor vil det i et sådant tilfælde give mening at vælge en enkeltfaget altandør.

Hvis du har pladsen til det, bør du dog overveje at montere en dobbelt altandør. Med en dobbelt altandør får du den optimale udnyttelse af den ekstra plads.

Samtidig giver en dobbelt altandør bedre mulighed for udluftning. Og om vinteren får du det maksimale ud af de sparsomme solskinstimer, idet en dobbelt altandør i sagens natur lukker mere lys ind end en enkeltfaget en af slagsen.

Find altandøre i høj kvalitet hos Klarfönster

Uanset om du søger en enkeltfaget eller dobbelt altandør, kan du finde præcis hvad du søger hos Klarfönster. Klarfönster er leveringsdygtig i et stort og varieret udvalg af vinduer og døre, her under altandøre. Læs mere på https://klarfonster.se/dorrar/altandorr.

Flere Nyheder