Flyfragt går bare SÅ meget hurtigere

28 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Nu om dage ville man nok ønske, at de fleste af os kunne få noget luftfragt, når vi havde bestilt noget med det danske postvæsen, for det ville da være mere sandsynligt, at pakken dumpede ned fra oven til tiden, end at postvæsenet herhjemme kan yde en god standard.

Nu falder pakkerne og anden bestilling jo ikke ud fra fly med faldskærm, som man ser det i tegnefilm eller under belejringen af Berlin lige efter krigen eller som nødhjælp eller assistance til en modstandsbevægelse, men overdrivelse fremmer som bekendt forståelsen.

Det ville også være lidt for meget af det gode at benytte sig af eksklusiv flyfragt af ens pakke, hvis man skulle have den leveret, og den ikke var så vigtig at få.

Så er det nok mere for at spille med musklerne og vise, hvor mange penge man har, og hvor vigtig man ser sig selv.

Luftfragt giver en god levering

Men det kan da også tænkes, at ens levering, specielt fra udlande langt væk fra en selv, bliver leveret med flyfragt, selvom man måske ikke var klar over, at den metode var valgt.

Men så bliver pakken heller ikke særleveret; den bliver nok fordelt sammen med mange andre pakker til verden over, hvor din pakke så ender på en central, hvor man sender den i din retning, mens de andre pakker kommer i deres respektive retninger.

Om muligt kan man da måske også krydse af, at man gerne vil have den hurtigste levering af ens forsendelse, hvilket så ender med at blive med fly, selvom der så måske heller ikke her er tale om en særlevering.

Det er måske meget smart at slå ens forsendelse sammen med flere af slagsen, hvis man ved, at man skal have mere, og det er dyrt at sende i enkelte partier, medmindre man selvfølgelig ikke kan vente på de respektive ting.

Flere Nyheder