Giv boligen ny værdi med maling af badekar

12 juli 2019
Astrid Pedersen
Giv boligen ny værdi med maling af badekar

Et badekar i eget badeværelse var i gamle dage standard i større huse og lejligheder. Man gik ikke, som det er tilfældet i dag, i bad til daglig. Og når det var badedag, genbrugte man vandet. Dette ville nutidens mennesker, som er vant til et styrtebad på daglig basis, aldrig kunne leve med. Og derfor er der kommet længere og længere mellem de boliger, hvor der står et badekar i badeværelset. Moderne mennesker har en tendens til at skifte badekarret ud med en mere praktisk bruseniche – og således er boliger med badekar blevet sjældne.

Et velholdt badekar kan være et aktiv for din bolig

Inden for de seneste år er udviklingen dog vendt. Ejendomsmæglere over hele landet kan berette, at de ser flere og flere boligsøgende, som går målrettet og specifikt efter boliger med et badekar. Der er nemlig rigtig mange muligheder, hvis man er i besiddelse af et badekar.

Småbørns familier kan have stor glæde af badekarret, når de små skal have deres aften bad. Det er noget sjovere at bade i et rummeligt badekar – eventuelt sammen med mor, far eller søskende – i selskab med morsomme sæbebobler og en masse legetøj, end det er at blive vasket i en balje i en snæver bruseniche.

Og når ungerne er lagt – varme og rene – kan mor eller far tænde et par stearin lys, fylde badekarret, og stresse af inden sengetid akkompagneret af duftende olier og dæmpet musik på anlægget. Derfor bør du tænke dig om, inden du skrotter dit gamle badekar. Selv om det måske hverken er smukt eller velholdt, kan det faktisk blive rigtig flot igen. Det kræver blot en ny emalje.

Maling af badekar – når badekarret skal have en chance mere

en dygtig håndværker med speciale inden for maling af badekar kan give dit gamle badekar ny emalje på et par timer. Læs mere på badekarsmaler.dk

Flere Nyheder