Giv slip på afhængigheden og bliv ædru med en alkoholbehandling

31 oktober 2018
Astrid Pedersen
Giv slip på afhængigheden og bliv ædru med en alkoholbehandling

Alkoholisme er et stort – og voksende – problem i Danmark. I følge Danmarks Statistik viser 19,4% – det vil sige, næsten hver femte – af alle danske mænd tegn på at have et alvorligt alkohol problem. Det tilsvarende tal for kvinder er 8,4%. Og det skønnes, at der er over 640.000 danskere, som har så alvorligt et alkoholforbrug, at det skader deres helbred. Af disse er næsten 200.000 så svært alkoholiserede, at de er blevet afhængige af alkoholen, på samme måde som en narkoman er afhængig af sit stof.

Kom ud af afhængigheden – eller forebyg denne – med en alkoholbehandling

Når man er afhængig af alkohol, er det nemt at rode sig ud i et misbrug. Mennesker, som er tilbøjelige til at udvikle en afhængighed, og som følge deraf et hårdt alkoholmisbrug, er ofte sarte sjæle, som knækker nemt under pres. Ofte skal der blot en livsændrende begivenhed som for eksempel en skilsmisse eller en fyring til, førend disse sjæle slår sig på flasken. Og så er der ikke langt fra en ellers velfungerende, normal tilværelse og til den totale fysiske, mentale og sociale deroute.

Den gode nyhed er, at du – selv om du allerede er kommet derud, hvor afhængigheden har taget over – har mulighed for at vende udviklingen, og komme tilbage til livet igen. En effektiv alkoholbehandling, allerhelst baseret på gennemprøvede behandlingsmetoder som for eksempel Minnesotakuren, kan hjælpe dig til at erkende dit misbrug og din afhængighed, og give dig de redskaber, som skal til for at modstå fristelsen til at falde i igen.

Behandlingscenter Søby Park – dokumenterede resultater inden for alkoholafvænning

Det kan anbefales, at du gennemfører et fem ugers behandlingsforløb uden for dine vante rammer, i trygge og rolige omgivelser, hvor du kan reflektere og fokusere på at modtage terapi. Se https://www.behandlingscentersoebypark.dk/ for yderligere information om den effektive behandling.

Flere Nyheder