Gør det til noget ekstraordinært at præsentere den forlovelsesring

03 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du kan have spenderet nok så mange penge på den flotteste forlovelsesring fra https://smykkeform.dk/ , men hvis du bare lettere nonchalant giver den til din udkårne uden det større ståhej, så falder tanken nok fladt til jorden.

Bevares, der er da dem, som der foretrækker, at der ikke bliver gjort det store væsen ud af det, så man bare kan trække ringen frem til en middag hjemme eller ude, men man bør så stadig vise sin hengivenhed, komme ned på knæet og fortælle bare lidt kort om, hvorfor man elsker den anden og vil bruge resten af livet sammen med vedkommende.

Og det er jo netop også derfor, man bør i det mindste overvære, hvordan man frier med den ring, for man gør det jo netop med overvejelsen om, at man skal bruge resten af livet sammen, om man så dør først, eller den anden dør før en.

Det er en stor forpligtelse, og du får kun ét skud i bøssen til at gøre det til noget sædvanligt – så brug den chance ordentlig!

forlovelsesringe

Før forlovelsesringen frem, som den fortjener

Vi skal ikke diktere for dig, hvordan du skal fri, men tænk over, hvad der kan lade sig gøre, hvor meget den anden vil være i centrum eller ej; og vis, at du kender vedkommende ved at gøre det til en personlig ting.

Det skal helst være en anledning, som I kommer til at tale om mange år fremover, som I tænker på med glade minder.

Senere kan I jo omdanne den forlovelsesring til en vielsesring sammen, for selvom du måske ikke vælger den, der falder i hendes smag, så vil dit udtryk med den ring for evigt være brændt ind i hendes nethinde som et godt minde.

Derfor hører den her ceremoni sammen med selve ringen, da de er uadskillelige. 

Flere Nyheder