Hvilke biler sælger bedst?

13 oktober 2018
Anders Lundtang Hansen
image

Et spørgsmål, som der oftest bliver diskuteret, er, hvilken bil der er den dyreste? Både hvad angår sjældenhed og nyere bilopfindelser. Der er nemlig både prestige i at vide dette og især, hvis man ejer sådan et eksemplar af en dyr øse – eller flere!

Men noget, som specielt forhandlere er interesserede i at vide, er, hvilke biltyper der sælger bedst, så de bedre kan lægge en salgsstrategi, indkøbe de mest relevante biler og forsøge at forudse, hvilke biltyper der bliver de næste, som folk køber flest af.

Det er også den slags spørgsmål, man ofte finder blandt de svære i quizspil, så det er med at spidse øjne og notere sig den kommende information, der baserer sig på nogle af de seneste salgstal, hvilket vil sige for år 2018 på nuværende tidspunkt.

Der er for resten stor sandynlighed for, at du kan finde flere at de populære biltyper via følgende link, så du selv kan være med på moden: https://www.biltorvet.dk/

Som det første kan det nævnes, at de lande, hvor der bliver solgt flest biler, er i respektiv rækkefølge med fleste først: Kina, USA og Japan.

Hvis man så skal se på, hvilke bilmærker der går igen på listen over de bedst sælgende, så finder man ofte mærker som Honda, Ford og Hyundai nævnt, men vi venter lige lidt med at afsløre, hvilken specifik biltype, der tiltalte bilkøberne mest i det første halve år af 2018.

Det kan også siges  – så du har lidt tid til at gætte videre i, hvilken biltype der er tale om – at vinderen på førstepladsen i første halvår af 2018 solgte lige under 535.000 eksemplarer af sig – og så er der faktisk en god sjat ned til nummer to, som der blev solgt præcist 478.122 eksemplarer af.

Hvilken bil sælges der så flest af?
Det er en Ford S-Series, mens andenpladsen går til Toyota Corolla, og på tredjepladsen finder vi en VW Golf.

 

Flere Nyheder