Kom ind på arbejdsmarkedet med en efteruddannelse inden for lager

26 august 2021
Emilie Ann Jacobsen

Har du været jobsøgende i en længere periode, kan det være, at du gerne vil prøve at søge inden for en anden branche. Det kan for eksempel være lagerbranchen. For at stå dig bedre, når du søger, kan du prøve at tage nogle kurser, så du på den måde kan opkvalificere dig. Det vil give dig et forspring i forhold til de andre, der også søger jobbet. 

Et af de steder, hvor du kan tage en efteruddannelse inden for lager, er på EUC Syd. De dækker hele det sydlige Jylland og har adresser i fire af de største byer. Bor du i det sydlige Jylland, vil det derfor være nemt for dig at finde et kursus i nærheden af dig. 

Overvejer du at søge job på et lager, er det en god ide for dig at kontakte EUC Syd inden. De kan hjælpe dig med, hvilke kurser der kan være gode for dig at tage. Læs mere på https://www.eucsyd.dk/amu-efteruddannelse/kom-i-gang-med-efteruddannelse/ 

Har jeg overhovedet brug for en uddannelse for at arbejde på et lager? 

Måske tror du, at det er alle og enhver, der kan få arbejde på et lager. Det er da også rigtig, at der er nogle job på et lager, der ikke kræver nogen forudsætninger, for at du kan få dem. Det er dog ofte de fysisk krævende job, og hvis du vil have et job, der ikke slider dig ned i løbet af kort tid, er det derfor en god ide, at du overvejer et kursus. Der kan du komme til at bestride nogle af de andre jobs på lageret. Det kan for eksempel være at køre en truck. For at kunne køre en truck skal du have et certifikat, og det får du på et kursus. Det giver altså mening, at du lige overvejer kursusudbuddet, inden du søger. Nu hvor du er jobsøgende, har du jo masser af tid til at tage kurser. 

 

Flere Nyheder