Lån penge online – hurtigt og nemt

18 januar 2021
Astrid Pedersen

Er du i en situation, hvor dit ellers så veltilrettelagte husholdningsbudget står og vakler? Så kan du overveje at give din økonomi en saltvandsindsprøjtning med et online lån.

Er det ikke risikabelt at optage et online lån?

Som udgangspunkt er der ikke større risiko forbundet ved at låne penge online end der er ved at optage et lån via din bank. Den væsentligste forskel på de to måder at låne penge på er at du i forbindelse med et online lån ikke skal stilles med så megen dokumentation, og at der sjældent er krav og sikkerhed i eksempelvis hus eller bil.

Låner du penge hos din bank vil du skulle mødes med din bank rådgiver og her fremlægge dokumentation for det ene og det andet. En online låne udbyder vil typisk bede om at få fremvist gyldig NemID som dokumentation for at du er fyldt atten år og har bopæl i landet hvilket er blandt Finanstilsynets krav når det handler om udstedelse af lån online.

Nogle långivere vil også gerne se aktuelle lønsedler som godtgør at du har en indkomst. Disse kan fremvises elektronisk i forbindelse med ansøgning om lånet. Og det at du kan ansøge via din tablet, din smartphone eller din laptop gør det endnu nemmere at ansøge om lån online i forhold til din bank.

Hurtig likviditet med et online lån

En anden kæmpe fordel ved at optage et online lån er at du kan have svar på din ansøgning inden for ganske få dage – og pengene på din konto med det samme du er blevet godkendt som låntager. I din egen bank kan der gå flere uger før du kan få dit lån til udbetaling. Og det nytter jo ikke noget hvis det hele brænder på lige her og nu.

Læs mere om online lån på https://shoppingagenten.dk/faa-en-oekonomisk-haandsraekning-med-et-hurtigt-online-laan/ 

Flere Nyheder