Lad den lokale bedemand i Søborg forestå bisættelsen

05 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Har du netop mistet en person som stod dig nær – for eksempel en slægtning, en ven eller en ægtefælle – og er du hovedansvarlig for at arrangere begravelse eller bisættelse? Så bør du få fat på en dygtig bedemand.

Hos en bedemand kan du få hjælp til alle de praktiske opgaver som hidrører fra et dødsfald, lige fra udfyldelse og indsendelse af dødsanmeldelse over transport og opbevaring af den afdøde over indhentning af begravelses hjælp til forberedelse og afvikling af selve ceremonien.

Med en dygtig bedemand er du sikker på at alting forløber som det skal, således at du og de andre efterlevende kan få mulighed for at sige farvel til den afdøde på smuk og værdig vis.

Hvilken bedemand skal jeg vælge?

Når du står for at skulle arrangere begravelse eller bisættelse af din kære afdøde bør du vælge en bedemand som residerer i det område hvor begravelsen eller bisættelsen skal foregå.

image

En lokalt kendt bedemand vil på forhånd have den bedste kontakt til alle relevante instanser i området, for eksempel præsterne tilhørende de omkringliggende sogne samt kapeller og krematorier. Dette gør det lettere for bedemanden at få sat selve begravelse eller bisættelses ceremonien i stand, og sætte alle de nødvendige foranstaltninger i værk.

En bedemand med et stort lokal kendskab vil samtidig kunne hjælpe med at finde lokaler til eventuel gravøl, frokost eller reception efter selve ceremonien på en lokal kro eller i et af byens forsamlingshuse. Og så kan bedemanden give en hånd med udarbejdelse af dødsannonce samt indrykning af denne i de lokale aviser.

Hvor kan jeg finde en god bedemand i Søborg?

Skal begravelsen eller bisættelsen afvikles i et sogn vest for København, nærmere betegnet i Søborg, Herlev eller Gladsaxe, kan du med stor fordel vælge Svane Begravelse som din bedemand. Læs mere på svanebf.dk

Flere Nyheder