Lidt info om træpleje og træfældning

27 februar 2022
Mathias Nielsen

advertorial

Har du en have eller park, der skal vedligeholdes?

Måske er du så heldig at have en stor have. Eller måske er du ansvarlig for at vedligeholde et udendørs areal eller måske endda en park. Mange udendørs steder har man valgt at plante træer af forskellige årsager. Det kan være fordi træer simpelthen er flotte. Det kan også være fordi man vil skabe læ eller skygge til de varme sommerdage. Uanset hvad grunden er til, at der er blevet plantet træer, så er det jo sådan at træer gror og bliver større år for år. Derfor skal de også vedligeholdes, så at sige, og fældes, når de vokser sig for store til deres omgivelser.

Træfældning kan være vejen frem, hvis du vil holde haven pæn, ordentlig og overskuelig

Hvis du er i en situation, hvor nogle af træerne er blevet for store, så kan du få dem fjernet med træfældning. Her er det en rigtig god idé at få en professionel ind over, der kan hjælpe dig med at få gjort arbejdet ordentligt. Du kan finde træfældning Lyngby på dette link.

træpleje

Hvem kan hjælpe med træfældning?

Hvis du skal have ordentlig hjælp med træfældning, er der flere forskellige typer virksomheder, der kan hjælpe dig. Men du bør finde nogen, som har specialiceret sig i netop træfældning, fordi det er her du kan forvente det højeste niveau af professionalisme. Det du også skal tage med i overvejelserne er, at det kan være farligt og risikabelt for både mennesker og bygninger, hvis træer bliver fældet forkert. Hvis en tung gren eller stamme falder ned i huset, vil det sandsynligvis forvolde stor skade, som kan være dyr at reparere.

Hvad med stubfræsning?

Du bør også finde nogen, der kan hjælpe dig med stubfræsning, hvor træstubben bliver fjernet, så du ikke skal bøvle med den selv.

Flere Nyheder