Sikkerhed og tryghed med professionel videoovervågning

05 november 2018
Astrid Pedersen
Sikkerhed og tryghed med professionel videoovervågning

Har du én gang været udsat for et indbrud, ved du, hvor krænkende og grænseoverskridende, det føles. At vedkommende personer har tiltvunget sig adgang til dit hus eller din lejlighed, og har været inde og rode i dine ganske private ejendele, kan forfølge én i månedsvis. Og man vil være indstillet på at gøre, hvad end der skal til for at forhindre, at en lignende situation opstår igen.

Videoovervågning – det mest effektive alternativ til vagter

Som privat person er det nok overkill at investere i en ronderende vagt, som kan afskridte din ejendom, når du ikke er hjemme (eller sover). Og bor du i lejlighed, er denne løsning helt ude af billedet. I stedet kan du overveje effektiv videoovervågning af din bolig. Med moderne videoovervågning kan du selv følge din bolig real time, når du er på farten, og dermed hurtigt få nys om eventuel uvelkommen aktivitet på din matrikel. På den måde vil du hurtigt kunne alarmere vagtcentralen, som kan rykke ud med det samme.

I kombination med et effektivt alarm system og en professionel vægter tjeneste, er videoovervågning den mest effektive metode til forebyggelse og opklaring af indbrud, tyveri og hærværk. Har du været så uheldig at få stjålet ting fra dit hjem under et indbrud, vil optagelser fra din videoovervågning være et uvurderligt redskab for politiet i forbindelse med opklarings arbejdet. Og forsikringsselskabet vil kunne få syn for sagen, hvilket vil lette udbetaling af din erstatning. Samtidig vil synligt opsatte videokameraer have en afskrækkende effekt på tyveknægte og hærværksmænd, som vil finde det mindre attraktivt at tiltvinge sig adgang til netop din ejendom, såfremt de bliver optaget på kamera.

Find professionel løsning til videoovervågning online hos bluesecure.dk

Hos vagt- og security firmaet bluesecure.dk kan du finde mere information om professionel videoovervågning i alle størrelsesordener til private såvel som erhvervsdrivende.

Flere Nyheder