Skab wellness på dit badeværelse

27 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Du kan måske se helt frem til at skulle hjem under bruseren eller hoppe ned i badekarret efter en lang dag på arbejdet. På badeværelset kan du få lov til at slappe af, fordi du kan nyde godt af varme bade, der afstresser dig af efter en dag på kontoret. Dit badeværelse er et helligt rum. Hvis du vil få den maksimale wellness oplevelse, så skal du læse med her. Her vil vi komme med nogle tips til, hvordan du kan skabe wellness på dit badeværelse.

 

 

1. Sådan laver du et luksuriøst bad

Hvis du er heldig og har et badekar på dit badekar, så kan du lave de mest behagelige og afslappende bade. Du kan tilsætte lækre badesalte og olier for at gøre badet ekstra nærende og blødgørende for din krop. Det kan være en god måde, du kan forkæle dig selv på. Særligt hvis du har en travl uge, og har brug for at koble af. Hvis du ikke synes dit badekar er særligt indbydende, så kan du overveje at få det renoveret. Det kan du gøre med udskifte din emalje på badekarret. Med en ny emalje kan du ændre udseendet på dit badekar betydeligt, og det kan skabe en helt ny stemning ude på dit badeværelse. 

Det kan du også læse mere om via dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/male-badekar/ 

2. Anskaf dig et nyt brusehoved

Hvis du savner et godt vandtryk, så kan du overveje at anskaffe dig et nyt brusehoved. Brusehoveder kan godt blive tilstoppet af kalk, efter der er gået noget tid. Hvis du ikke sørger for regelmæssig afkalkning af dit brusehoved, så kan dit vandtryk blive betydelig dårligere. Med et nyt brusehoved kan du opnå en wellness oplevelse, fordi du får et afslappende bad hver gang. Det kan også give dig en fornemmelse af, at du er mere ren, efter du kommer ud af badet. Du kan finde brusehoveder, der har bestemte stråletyper, så du nærmest kan få en slags massage i hovedbunden, imens du står inde i badet. Forhør dig ved din forhandler af apparater til badeværelser, om hvilket brusehoved du skal vælge. 

 

 

Flere Nyheder