Slap af i weekenden med en god whiskey

17 august 2020
Signe Hansen

Du kender helt sikkert følelsen. Det er fredag og slutningen på en lang uge fyldt med arbejde. Klokken er blevet eftermiddag, og du kan endelig læne dig tilbage i solen eller i sofaen og tillade dig en fyraftensdrink. Dén følelse er alle forundt og en som kun sker engang om ugen – derfor fortjener du også, at det er god og velsmagende alkohol af høj kvalitet, der akkompagnerer dig.

Hos Jysk Vin kan du købe fra et af de største og bedst udvalg af vine fra især Frankrig. Jysk Vin er eksisteret siden starten af 1980’erne og har siden da leveret ekspertviden, gode forhold og venlige priser. De har gennem flere årtier skabt gode internationale forbindelser og opbygget et godt forhold til deres producenter, som typisk er små vinbønder.

Det betyder, at de har direkte kontakt til dem som producerer vinen og derved kan sikre en god pris til, fordi de slipper for mellemled, der hæver prisen i vejret. Det sikrer også, at vinen er af god kvalitet, og at forholdene er ordentlige. På https://www.jyskvin.dk/ kan du læse meget mere om alle leverandørerne, som Jysk Vin arbejder sammen med.

Det er også her du kan finde det store, modige og smagfulde udvalg, der blandt andet indeholder vine fra populære steder som Brunello, Rhône vin, Prosecco og Bourgogne. Leder du efter noget helt specielt, så er vinene kategoriseret så du kan finde lige det du leder efter ved at kigge efter vinlande, typer druer eller områder.  

Jysk Vin har hjemme i Randers, men leverer vin til hele landet og hjælper dig uanset om du er privat kunde eller en større restaurantkæde, der har brug for ekspertviden. Jysk Vin har udover deres personlige forhold til producenterne også en sommelier ansat. Bestiller du vinen inden kl. 15 sender Jysk Vin din ordre samme dag.

Flere Nyheder