Start din søndag godt med en lækker brunch i Ringsted

16 oktober 2018
admin

Brunch er et populært valg til de lange weekendmorgener. Om søndagen har man ofte ekstra tid til at spise og hygge sig med familie og venner. Samtidig vil mange gerne sove længe i weekenden, hvorfor en brunch er oplagt. Hvis du leder efter et godt sted at spise brunch i Ringsted, kan du med fordel besøge Ferdinands. De laver nemlig en lækker brunch i Ringsted hver søndag, hvor du kan finde alt, hvad hjertet måtte begære af smagfulde retter, frugt og søde sager. Kunne du godt tænke dig at spise en lækker brunch i Ringsted, uden at du selv skal bruge mange timer i køkkenet, så er Ferdinands det rigtige sted at invitere familie og venner hen.

Lækker buffet med mange spændende retter

Hos Ferdinands finder du en buffet med alt det, du måtte forvente af en brunch i Ringsted – og lidt til. Når det er tid til at forkæle sig selv søndag morgen, er der ikke meget, der slår buffeten. Der vil du og dine gæster altid kunne finde klassiske brunchretter som æg, bacon, pandekager og brød samt andre lækre og mere specielle retter. Menuen til Ferdinands brunch i Ringsted sammensættes efter årstidens friske råvarer, hvilket sikrer en smagfuld og frisk oplevelse hver gang. Samtidig vil det også gøre, at menuen skifter lidt med sæsonerne. Vil du se menuen til brunch i Ringsted, så klik her.

Hold brunch i Ringsted derhjemme

At invitere på brunch i Ringsted en søndag morgen kan være den helt rigtige måde at fejre en fødselsdag eller anden festlig begivenhed på. Dog er der mange, der afholder sig for at holde en brunch selv, fordi de gerne vil slippe for at tilbringe mange timer i køkkenet. Heldigvis kan man bestille brunch i Ringsted to-go fra Ferdinands. Det betyder, at man kan spise en lækker og spændende brunch derhjemme i hyggelige og hjemmevante rammer, uden at man skal stå i køkkenet hele morgenen.

Flere Nyheder